Специална чест за Хинковска в Каталуня

Ветроходство
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 27/02/2011 22:11
Специална чест за Хинковска в Каталуня


12-годишната ни състезателка по ветроходство Виктория Хинковска бе удостоена със специално внимание от страна на каталунската федерация.
През уикенда Вики спечели първо място в своята възрастова група и 5-о в генералното класиране на регатата Sant Feliu de Guixols, в която участваха 150 лодки.

На официалната церемония по награждаването на призьорите бе обявен и националният отбор на Каталуня. Макар че живее там и се готви в местния тим Club Vela Blanes, Хинковска вече обяви намеренията си да представя България в международните състезания. Въпреки това тя бе официално приобщена към каталунския тим, а секретарят на местната федерация й подари национален екип на отбора и я поздрави на чист български език с думите: „За нас, като каталунски ветроходци, е радост да се състезаваме рамо до рамо с шампионката на България!”.


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»