Хинковска спечели регата в Андора /ВИДЕО/

Ветроходство
Добави в Svejo
    Viasport 29/11/2011 07:45
Хинковска спечели регата в Андора /ВИДЕО/

Българската състезателка в клас „Оптимист” Виктория Хинковска спечели международната регата “XXIII Gran Premi Principar d’Andorra”, която се проведе през уикенда на пристанището El Masnou.

В надпреварата участваха 174 лодки, а българското платно BUL 643 на 12-годишната Хинковска не остави никакъв шанс на конкурентките си. И на това състезание Вики бе предвождана от треньора си в своя български клуб ЦСЯК Академик Никола Александров.

Предлагаме ви и видео от награждаването на нашето момиче, в което тя благодари на организаторите на регата, на испанския си клуб и на България.

 


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»