Хинковска трета в бурите на Каталуния

Ветроходство
Добави в Svejo
    Viasport 29/10/2012 18:43
Хинковска трета в бурите на Каталуния

Виктория Хинковска завърши на трето място сред момичетата и осмо в общото класиране на регата “II Gran Premi TEYCO”, която се проведе през уикенда в Ел Масну, Каталуния.

В регата взеха участие 188 състезатели от клас Оптимист, разделени в две групи по нива.

Непостоянното време през първия състезателен ден позволи на организаторите да проведат само една гонка със слаб непостоянен вятър. Опитът за провеждане и на втора гонка бе провален след завъртане на посоката на вятъра с повече от 45 градуса.

Борбата с времето продължи и през втория ден, като „оптимистите” излязоха от водата след 7-часова битка с метеорологичните условия и три реализирани гонки.

Състезанието бе важно за подреждането в ранглистата на Каталуния, като в зависимост от сбора на минимален брой точки се избире и националния отбор, в който ще намерят място първите 17 най-добри състезатели от този клас.

Пълното класиране в клас оптимист – вижте тук


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»