Асен Христов събра 300 гости за юбилея си

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 14/06/2013 10:43
Асен Христов събра 300 гости за юбилея си

На парти изненада в ресторант „Лебед” в сряда вечер в Панчарево около 300 роднини, колеги и най-близки приятели поздравиха Асен Христов по повод 50-ия му рожден ден. Още при посрещането на гостите се появиха първите сълзи в очите на развълнувания юбиляр. И не изчезнаха до края на тържеството, чийто сценарий бе изцяло подготвен от съпругата му Кремена.

В началото бе показан специален филм, в който семейството му разказа за някои интересни случки от живота на рожденика. Родителите и децата му бяха най-емоционалната част от този филм, след чийто край Христов получи най-ценния подарък – медал от своите наследници. Той благодари на всички за уважението да присъстват на празника му и сподели две свои големи мечти, които са на път да се сбъднат, но засега остават тайна за широката публика.

Сред гостите освен голямото му, сплотено семейство, майка му и баща му, други роднини, колеги и бизнес партньори, бяха и личности, като собственикът на Дарик радио Радосвет Радев, президентът на "МАГ адвъртайзинг" Красен Кралев, бившата зам. министърка и настояща общинска съветничка Любка Качакова, президентите на федерациите по лека атлетика и баскетбол Добри Карамаринов и Георги Глушков, спортният директор на баскетболната ЕВРОХОЛД Балканска лига Шай Щрикс, журналисти и други.

 За доброто им настроение се грижеха момчетата от група Грамофон, които поздравиха юбиляра с някои от любимите му руски песни, и актьорът Краси Радков.

Както си му е редът тортата за юбиляра бе във формата на атлетически стадион. След като духна свещичките, Христов получи от председателя на управителния съвет на „Еврохолд” Кирил Бошов и ключовете на чисто новото спортно „Мазерати”. Уникалният подарък за Христов е от целия екип на холдинга „Еврохолд”.

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на Асен Христов наистина да сбъдне мечтите си!

 

Още снимки от празника - ВИЖТЕ ТУК

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


-----

Заповядайте в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com

 


Коментари