Раздават 10 000 лв. на млади катерачи

Алпинизъм
Добави в Svejo
    Viasport 29/11/2013 17:35
Раздават 10 000 лв. на млади катерачи

За втора поредна година Walltopia ще раздаде стипендии на българските деца и юноши за отлично представяне на международни и републикански състезания по катерене.


Списъкът с наградените е предварително утвърден от БФКА и включва 10 участника, разпределени в две възрастови категории (до 14 и над 14 години). Общата сума, която компанията ще раздаде, е 10 000 лв. Награждаването ще се проведе на 7 декември (събота) по време на първата боулдър среща в новата катерачна зала на компанията - Boulderland (Парадайс център) в София. През целия ден в нея ще се проведат състезания, където катерачите могат да демонстрират умения в три категории - за любители, за напреднали и за майстори.

За Walltopia

Уолтопия ООД (Walltopia Ltd.) е световен лидер в изработването на изкуствени катерачни стени. Компанията има над 15 години опит и реализирани проекти в 42 страни на шест континента. В края на 2011 година Walltopia беше отличена с първа награда на сп. Forbes в категория „Развитие на бизнеса”, а през 2012 получи награда на  форума „Иновации и конкурентоспособност” в област "Пазарно лидерство".

За Boulderland

Boulderland е нова, модерна зала за боулдър катерене в Paradise Center (ниво +3). Разположена на обща площ от 850 кв.м. и предлагаща десетки различни маршрути. Залата е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали катерачи.

 

Още за Walltopia и катеренето - ЧЕТЕТЕ ТУК

 

 

----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

 

----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


----

Заповядайте в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари
Още по темата