Блогът на Виктория Хинковска: Благодарна съм на всички за подкрепата!

Олимпизъм
Добави в Svejo
    Viasport 04/09/2014 13:11
Блогът на Виктория Хинковска: Благодарна съм на всички за подкрепата!

Вече на българска земя, 15-годишната ни състезателка по ветроходство Виктория Хинковска публикува последния си блог, свързан с участието й във вторите младежки олимпийски игри в Нанджинг. Екипът на Viasport.bg й благодари за споделеното от далечен Китай и се надява, че Вики няма да спре да пише и да ни прави съпричастни на всички нейни изживявания по пътя й към олимпийските игри за мъже и жени. Ето и писмото й:


На българска земя сме! Най-после видяхме слънцето! Не си бяхме дали сметка колко много ни е липсвало, докато се борехме с най-добрите спортисти на света в далечен Китай.
Олимпиадата – това е едно спортно и културно събитие, към което се стреми всеки, който иска да се докосне до върха в спорта – до Олимп! Едно невероятно изпитание и предизвикателство, едно незабравимо изживяване, което остава в сърцето завинаги. 3800 спортисти от цялата Земя, събрани на едно място, представяйки своите страни. Енергията, която витае във въздуха там, ти дава още повече сила.

 

Българските спортисти се върнаха с 3 олимпийски титли, а общо 11 състезатели се окичиха с медали от това голямо събитие в Нанджинг.


За мен беше чест да съм част от Българския олимпийски отбор. Да се боря от името и за името на страната ни във ветроходството.
Благодарна съм на всички Вас, които ме подкрепяхте по пътя ми към Китай.

Поздрави!
Виктория

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари