Полезни съвети при избора на сайт за залози

Общество
Добави в Svejo
    23/10/2021 13:55
Полезни съвети при избора на сайт за залози

Напоследък се появиха изключително много компании за залози, като заради голямата конкуренция, всеки се стреми да привлече потребителите с по-изгодни условия от останалите. Понякога обаче е наистина трудно да изберем подходящия сайт за букмейкъри, който да предлага това, което търсим, а в същото време и да е безопасен за нас.

 

Първото и най-важно условие е операторът да има лиценз от НАП (преди от Националната Комисия по Хазарта), за дейност на територията на България. Това ще гарантира, че няма да бъдете измамени по никакъв начин, когато искате да изтеглите печалбите си. Също, ще имате достъп до чат на живо на български език или директен телефонен разговор с реален професионален консултант обслужване на клиенти.

 

Разбира се, само лиценз от НАП не гарантира 100% надеждност на букмейкъра, затова трябва да се има предвид историята на компанията, от колко години са на пазара и в кой държави извършва дейност.

 

За играчите от България е важно да имат многобройни опции, чрез които да депозират и теглят средства от сметката си, като най-предпочитаните са дебитна и кредитна карта.

 

Никак не са за подценяване и бонусите за нов играч, тъй като те са един перфектен начин да стартирате начинанието си в новорегистрирания оператор. Най-често бонусите при регистрация включват до 100% от размера на първоначалния депозит с ограничение от 100 лв или 200 лв на крайния бонус. Също така е добре избраният букмейкър да предлага редовните промоции за български играчи от тима на “бонус презареждане”, cashback бонус, бонус за лоялни клиенти, завишени коефициенти и други.

 

Още един изключително важен критерий е стойността на коефициентите, предлагани от спортните оператори. Колкото по-високи са стойностите на ставките, толкова по-голяма е потенциалната печалба от залога.

 

За още по-голямо удобство на клиентите, много сайтове за залози създават и мобилно приложение или правят сайта си оптимизиран за ползване на всякакви устройства.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата