„Бъди в DEVIN форма” започва на 10 юни

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 07/06/2012 18:33
„Бъди в DEVIN форма” започва на 10 юни

Национална инициатива „Бъди в DEVIN форма”, в рамките на която в 8 български града ще се проведат безплатни уроци по тенис, стартира на 10 юни от Пловдив. Инициативата е организирана съвместно от „Девин” и Националната тенис федерация.

Лятното турне ще се проведе през юни и началото на юли и всички жители на Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Плевен и София могат да се включат в истински спортен празник, по време на който професионални тенис треньори ще учат всеки желаещ на един от най-любимите спортове, а останалите участници могат да се забавляват на различни кътове с игри за всички възрасти. За да се осигури необходимата хидратация на спортуващите през целия динамичен ден, „Девин” ще осигури достатъчно минерална вода за всички участници.

Стартът ще бъде даден в 11 часа на 10 юни на тенис комплекс Локомотив (до гребната база) в Пловдив и ще продължи в Стара Загора – 16 юни, Сливен – 17 юни, Варна – 23 юни, Бургас – 24 юни, София-30 юни, Русе – 07 юли и  Плевен – 08 юли.

Освен уроците по тенис, за участниците в спортните събития ще бъдат организирани различни кътове, на които всички, които обичат движението и динамичния начин на живот, могат да се включат в множество игри с награди. Ще има състезания по скачане с вързани крака и чували, щафета за родители и деца, ще се играе хокей, плажен тенис, а равновесието си ще можем да тестваме на координационна стълба.

Като всеки спортен празник и този няма да остави своите състезатели без награди. Всеки кът ще раздава печати, а който събере три и повече от тях, ще получи правото да участва в томбола за колело, както и подарък – чаша DEVIN, от която всеки ден да пие любимата и необходима минерална вода.

Лятното турне е част от дългосрочната стратегия на „Девин” – лидер на бутилирани води в страната, да подкрепя и промотира здравословния и активен начин на живот.


Коментари